Over ons

 

Doelstelling en bedrijfsprofiel

Houtbedrijf Lavrijsen NV is gespecialiseerd in hout en plaatmateriaal. Neem hiervoor gerust eens een kijkje op www.lavrijsen.be.
Dankzij de gestadige opbouw van vakkennis, assortiment en dienstenpakket breidde ons actieterrein zich steeds verder uit. We gaan nu in zee met zowel particulieren als groot- en kleinhandelaars. Meer nog: van velen werden we ook de bevoorrechte partner.

Het is onze doelstelling om dat bedrijfsprofiel nog verder aan te scherpen. We willen borg staan voor een aanbod van materiaal en diensten dat het beste beantwoordt aan de verlangens van onze klant. De prijzen zo competitief mogelijk houden zonder aan de strengste kwaliteitsnormen te raken: dat is de uitdaging.
Om die ambitie waar te maken kunnen we rekenen op ons opgeleid en gemotiveerd personeel. Zij staan de klant met raad en daad bij van offerte tot en met levering.

 

Hout van de bovenste plank - historie

Houtbedrijf Lavrijsen NV werd opgericht in 1970. De oorspronkelijke maalderij werd aangevuld met een boomzagerij en houthandel. Die laatste kreeg diverse vertakkingen waaronder massief hout, plaatmaterialen, golfplaten, isolatie, artikelen voor de binnenhuisinrichting, gereedschappen, …
Sinds de jaren negentig zijn we ook actief als invoerder en distributeur van producten in de tuinsector, dakramen en hout- en plaatmaterialen.

 

Kempens Brandhout

Naast de groothandel in hout werd nu ook een bedrijf opgericht dat brandhout verkoopt: Kempens Brandhout.
Heel wat mensen gebruiken brandhout of houtbriketten als verwarming voor hun woning.
Ook hier geldt de kwaliteitsnorm: geen chemische nabewerking waardoor het opbranden geen schadelijke stoffen achterlaat voor mens en natuur. 
Voor meer informatie en om dit online aan te kopen neem gerust een kijkje op www.kempensbrandhout.be.

 

Wij beschikken over een eigen hersteldienst en slijperij!

Om www.multiwood.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.